Nederlands   English
Home Page Image
 

Laatste update : 23-Feb-2015
©Copyright TS


 

 


Welkom op de stamboom site van de familie Spoelstra en familie Dirksen

Voor de familie Spoelstra betreft het hier de stamlijn die begint in Smallingerland (Drachten). De stamlijn van de familie Dirksen gaat terug tot in de zuidwesthoek van Friesland - Ferwoude en Kubaard.

De indexlijst bevat 329 namen van verwanten. Op deze site kunt u de stambomen zowel in tekstformaat als grafisch bekijken.

De grafische weergave vereist, dat uw browser Java toepassingen ondersteunt. Daarvoor kunt u eventueel hierboven de software downloaden (Javasoftware). Na installatie van Java dient u de beveiliging (security) in het Java-configuratiescherm aan te passen door deze op het laagste niveau te zetten of deze site (URL) in de uitzonderingslijst te plaatsen. U vindt het configuratiescherm onder het geinstalleerde Java-programma.

De gegevens zijn ook te vinden op het netwerk van Geneweb (GeneaNet). Daar is het voor familieleden ook mogelijk om interactief eigen overzichten samen te stellen (lijsten, bomen, etc).

Als u de gegevens wilt gebruiken voor verder onderzoek of in uw eigen toepassing wilt gebruiken, dan kunt u het GEDCOM bestand downloaden. Een GEDCOM bestand met bijzondere gegevens is alleen beschikbaar voor familieleden.

Op de menubalk hierboven kunt u de verschillende opties kiezen.

  "Koester de namen
die wij hier gedenken
dat zij geborgen zijn
in uw genade,
dat zij gekend zijn
bij U en bij ons"
(Sytze de Vries)

Opgedragen aan mijn geliefde moeder
Aukje Dirksen (1919-2003)